Despre noi

      Salut!

      Ma numesc Marius Stoian, locuiesc in Targoviste , am absolvit Facultatea de Stiinte Economice, Specializarea Marketing si Master-ul Marketing International.

      Dupa cum se poate observa din pregatirea profesionala nu mi-am propus sa devin fotograf, s-a intamplat pur si simplu. Am descoperit aceasta pasiune mai tarziu, insa pentru mine reprezinta totul, consider ca aceasta este meseria pe care trebuia sa o aleg de la inceput.

      Dupa cum spunea un citat celebru “O imagine valoreaza cat o mie de cuvinte”, astazi este aproape imposibil sa ne imaginam cum ar fi fost viata noastra atunci cand fotografia era doar o necunoscuta.Tocmai de aceea nu va uitati doar la pret atunci cand va cautati fotograf pentru evenimentele importante din viata dumneavoastra , cautati calitatea si in primul rand daruirea si pasiunea celui care va fi numit sa va imortalizeze evenimentul.

      Cu siguranta va doriti pe cineva care sa practice aceasta meserie cu pasiune si nu din dorinta de a obtine doar beneficii materiale :” Fac fotografii cu dragoste, deci încerc să fac din ele obiecte de artă. Dar le fac pentru mine însumi, în primul şi în primul rând – asta este important.” Jacques-Henri Lartigue

Motto-ul meu

“Frumuseţea poate fi văzută în toate lucrurile, a vedea şi a compune frumuseţea este ceea ce diferenţiază “poza” de fotografie.”

Matt Hardy